Yaşam Haberleri
#

Prof. Dr. Canan Karatay püf noktasını verdi! Lezzetini ve Besin değerini 10'a katlıyor, tüketen kış boyu doktor yüzü görmüyor!
Kış aylarının kesinlikle vaz geçilmez tatlarından tarhana çorbasını sevmeyenimiz yoktur. Fakat pişirmede kullandığımız bazı yöntemler, çorbanın lezzetini düşürdüğü gibi içindeki besin değerlerini de adeta öldürüyor. Prof. Dr. Canan Karatay'ın bu önerdiği pişirme yöntemi ile adete çorbanıza lezzet üstüne lezzet katarken, sadece bir çorba değil aynı zamanda bir şifa deposu tüketeceksiniz.. Hazırsanız, Prof. Dr. Canan Karatay'ın o pişirme yöntemlerini birlikte inceleyelim..
-
Marmara, Ege ve Akdeniz'de kendiliğinden yetişiyor! Fiyatı altınla yar... -
Resimde kaç nokta görüyorsunuz? Yüksek zekalılar 9 saniyenin altında c... -
Bu pratik yöntemle evinizden kökünü kazıyorsunuz.. Ne elbiselerinizde...


Bavulları hazırlayın, yola çıkıyoruz! Sadece çok az İstanbullunun bildiği o köye daha şimdiden akın var! Üstelik sadece 2 saat uzaklıkta..
Son döneme artan yaşam maliyetleri ve konut sıkıntısı da göz önüne alındığında, İstanbul, Türkiye'nin en pahalı şehri olarak zirvede yer alıyor. İstanbul'a sadece 2 saat uzaklıktaki bu yer gerek yaşam maliyeti gerekse havası doğası ve kültürüyle İstanbullulara ekstra bir olanak sağlıyor. Hazırsanız, gelin birlikte inceleyelim..