Burhaniye Belediyesi Personelleri için KVKK eğitimi gerçekleştirildi

Burhaniye Belediyesi, personellerine Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ile ilgili bir eğitim programı düzenledi. Düzenlenen eğitim, çalışanların kişisel verilerin korunması konusunda bilinçlenmesini amaçladı.

Burhaniye Belediyesi Personelleri için KVKK eğitimi gerçekleştirildi
Burhaniye Belediyesi Personelleri için KVKK eğitimi gerçekleştirildi
Haber albümü için resme tıklayın

Eğitim programı kapsamında, KVKK'nın temel prensipleri ve uygulanması gereken prosedürler hakkında detaylı bilgi verildi. Kişisel verilerin işlenmesi, saklanması ve paylaşılması süreçlerinde uyulması gereken kurallar aktarıldı.

Burhaniye Belediyesi Personelleri için KVKK eğitimi gerçekleştirildi

KVKK’nın kurum için önemli olduğunu ifade eden Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, "Kişisel verilerin korunması, hem kurumumuz hem de çalışanlarımız için büyük bir öneme sahiptir. Bu eğitimlerle, personellerimizin bilinçlenmesini ve kişisel verilere daha hassas bir şekilde yaklaşmasını sağlamayı hedefliyoruz." dedi.

Burhaniye Belediyesi Personelleri için KVKK eğitimi gerçekleştirildi

15 May 2024 - 18:18 Balikesir/ Burhaniye- Eğitim

Mahreç  Murat Güçlü

Son bir ayda egegundem.com.tr sitesinde 5.588.741 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ege Gündem Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ege Gündem Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ege Gündem Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ege Gündem Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.