KAYSÜT mağdurları alacaklarını alamadı..

Türkiye genelinde Balıkesir'in tanınmış süt ve süt ürünleri markası KAYSÜT önce konkordato müracaatı yaptı. Konkordato müracaatında, KAYSÜT’ü oluşturan üç şirket ve Kemal Ayhan’ın tüm mal varlığı Yıldızlar Holding’e adeta bağış gibi, değerinin yüzde beşi gibi fiyatına,  olduğu iddia edilen Noter ve Ticaret sicil işlemleri ile devredilmişti.

Gürel Uçak
Gürel Uçak Tüm Haberleri

KAYSÜT MAĞDURLARI ALACAKLARINI ALAMADI 

Konkordato sürecinde olan şirketin alacaklılarına ve hatta şirketin fabrika ve kurumlarında çalışanların maaşlarını ödemeyen Yıldızlar Grubu Türkiye’nin medârı iftiharı, milli servet KAYSÜT markasını adeta yok olmasına yol açacak bir ticari tavır sergilemişti.

Üstelik başta siyasiler, Kayyum yönetimi ve mahkemelerde Balıkesirli üreticileri de mağdur eden Yıldızlar Holding ’in bu umarsız tavrına karşı önleyici bir tavır geliştirememişlerdi.

Haber :Tayyar Toprak 

18 Eki 2023 - 20:53 Balikesir/ Balikesir- Gündem

Muhabir  Gürel Uçak

Son bir ayda egegundem.com.tr sitesinde 1.688.557 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ege Gündem Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ege Gündem Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ege Gündem Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ege Gündem Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.