Çakmaklı, Horozgediği, Bozköy, Şehitkemal, Yukarı Şehitkemal, Samurlu, Güzelhisar, Çıtak, Uzunhasanlar, Karakuzu, Karaköy, Çaltılıdere, Hacıömerli, Kalabak, Çoraklar ve Kapukaya Mahallelerinde eksikleri gideren Belediye Ekipleri, çalışmalarınıYüksekköy Mahallesi’nde sürdürüyor.
Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler mahalle genelinde boyama, ağaç budama, ot biçme, temizlik, metruk binaların yıkılması, yolların ve çocuk oyun alanlarının yenilenmesigibi çeşitli çalışmalar yapıyor.
Mahalle genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verenYüksekköy Mahalle Muhtarı Muzaffer Orhan, “Aliağa Belediyesi’nin köyümüzde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı öncelikle Serkan Acar ve belediye ekiplerine teşekkür ederim. Köyümüzde bulunan metruk binaların yıkılması ve temizlenmesi, boyama, ağaçların budanması, tarihi kuyularımızın kapaklarının kapanması, yolların yenilenmesi ve temizlenmesi gibi çalışmalar için çok teşekkür ederim” dedi.